Sok kritikus részéről biztosan jön a fanyalgás, de a két név máris garancia a közönségsikerre: közös dalt készített a nyár kezdetére Justin Bieber és David Guetta. A francia sztárproducer hű maradt saját stílusához, azaz az elektronikus és urban ütemek tökéletes kombinációjával alkotta meg a “2U”-t, amelyhez Justin Bieber vokáljai tökéletesen passzolnak.

061.hu

“Justin hangja annyira egyedi, elképesztően nagyra értékelem a tehetségét és ízlését. Bevállalta, hogy új dolgokkal kísérletezzen és a végeredmény menő és kreatív lett. Nagyon büszke vagyok rá, hogy végre egy közös tracket mutathatok be vele. Úgy érzem, a “2U” egy olyan felvétel lett, ami kivételesen jól kombinálja az érzelmeket és az energiát egy nagyon eltalált dallammal és izgalmas hangzással. “ – mondta el David az új dal kapcsán.

A két világsztár saját dalaival is jól szerepel a slágerlistákon: Guetta a “Shed A Light” és a “Would I Lie To You” című felvételekkel, míg Justin a “Despacito” remixszel és az “I’m The One” kollaborációkkal, de a “2U”- ra is egészen biztosan előkelő pozíciók várnak világszerte! A előadók nem bízták a véletlenre a látványt sem: a Victoria’s Secret gyönyörű modelljeivel egy rendkívül szexi lip-sync videót is forgattak!

fotó: billboard.com