Egyedi és különleges gasztrosétával várja az érdeklődőket a Belváros-Lipótváros. Hamarosan a kalendáriumi tél is elindul és ilyenkor előtérbe kerülnek az ünnepek és az édességek is. A mostani programot azoknak ajánljuk, akik szerint elég a diétát elkezdeni holnap, vagy netán holnapután. 

Édes élet – gasztroséta az édességek nyomában Budapesten. Ha szerinted is mindig holnap a legjobb belekezdeni a diétába, és ha Te is izgatott leszel, amikor egy cukrászda közelében jársz, akkor ez a Te sétád! Neked eláruljuk, hogy kiről kapta a nevét a Tibi csoki, sőt még azt is, hogy miből készül a város legmenőbb csokoládébonbonja! Igazi városi bűnözés a legédesebb eszközökkel: trüffel, tortaszelet és titkos receptek – kóstolók, gasztrosztorik és legendák két és fél órában! Az első séta december 2-án indul, ezt követően minden szombaton kivéve december 23. 

A séta hossza: 3 óra

Találkozási pont: 1053 Budapest, Királyi Pál utca 18. (Imagine iroda) // A találkozási ponton 5 percet töltünk. A második állomás a Képíró utcában van. Amennyiben késnél, az első 20 percben ezeken a helyszíneken találod a csoportot.
A séta végpontja: 1075 Budapest, Wesselényi utca 6.
A séta útvonala: Király Pál utca – Egyetem tér – Ferenczy István utca – Kossuth Lajos utca – Szentkirályi utca – Síp utca – Wesselényi utca
Megközelítés: M3 metróval a Kálvin térig, onnan gyalog

Érdeklődni e-mail-ben lehet, a séta regisztrációhoz kötött: [email protected]