Megjelent az egyik legnépszerűbb és legrégebben működő thrash metal banda, a Testament új albuma, amelynek Children Of The Next Level című számához az ismert képregényrajzoló és grafikus Gróf Balázs készített animációs videót a tőle megszokott magas színvonalon és humorral.

061.hu

A Testament új albuma április 3-án jelent meg Titans Of Creation címmel a 2016-os Brotherhood Of The Snake lemez folytatásaként. A csapat felállása nem változott: Chuck Billy énekes, Eric Peterson és Alex Skolnick gitárosok mellett a bivalyerős ritmusszekcióban Gene Hoglan dobol és Steve DiGiorgio bőgőzik (utóbbi zenészek briliáns együttműködésének talán legékesebb bizonyítéka a Chuck Schuldiner-féle Death 1993-as Individual Thought Patterns c. lemeze).

Üröm az örömben, hogy Chuck Billy énekes után Steve DiGiorgio is benyelte a koronavírust, ami a februári Európa-turnéjáról hazatérő Bay Area thrash bandák, az Exodus, a Death Angel és a Testament több zenészét és stábtagját is megfertőzte.

A Testament nem az első menő rock/metal csapat, amelynek Gróf Balázs rajzolt videókat. Vicces képregényei mellett olyan világhírű bandák is foglalkoztatták, mint az Obituary, a Red Fang és a Powerflo.

De lássuk a magyar grafikus nevéhez kötődő Testament-klipet:

Ezek a számok hallhatók az albumon:

Testament – Titans Of Creation
(Április 03 – Nuclear Blast)

 1. Children Of The Next Level
 2. WWII
 3. Dream Deceiver
 4. Night Of The Witch
 5. City Of Angels
 6. Ishtars Gate
 7. Symptoms
 8. False Prophet
 9. The Healers
 10. Code Of Hammurabi
 11. Curse Of Osiris
 12. Catacombs