Gal Gadot, Chris Hemsworth és Halle Berry is a díjátadók között lesz a Golden Globe filmes elismerések januári átadóján. A jelölések száma alapján Guillermo del Toro A víz érintése című fantasyfilmje nagyot markolhat az Oscar-díj előszobájának tartott gálán. 

MTI, 061.hu

A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezetének (HFPA) bejelentése szerint Carol Burnett, Shirley MacLaine, Hugh Grant, Kerry Washington, Emma Watson, Ricky Martin, Sarah Jessica Parker, Seth Rogan és Sharon Stone is díjat ad át a január 7-i Beverly Hills-i gálán, amelynek Seth Meyers komikus lesz a házigazdája.

Azt már korábban bejelentették, hogy a Cecil B. DeMille életműdíjat az elsősorban televíziós személyiségként ismert Oprah Winfrey kapja. A Golden Globe-díjakat 75. alkalommal adják át, a legtöbb jelölést, szám szerint hetet Guillermo del Toro A víz érintése című fantasyfilmje kapta, köztük a legjobb dráma kategóriában. A televíziós alkotások mezőnyében a Hatalmas kis hazugságok című HBO-széria zsebelte be a legtöbb, hat jelölést.

Képforrás: Entertainment Weekly