Ma kora este rendezik Óbuda I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukcióját. Az árverésen a tavaly karácsony előtt Rajzolj, hogy adhassunk! címmel meghirdetett rajzpályázat  15 kiválasztott alkotására lehet licitálni. A bevételt jótékony célra a Cseppkő Gyermekotthonnak adományozzák.

061.hu

A Rajzolj, hogy adhassunk!  rajzpályázat célja az volt, hogy a gyerekek saját eszközeikkel vehessenek részt a szorult helyzetben lévők megajándékozásában – tájékoztattak a szervezők. A pályázatok közül Kentaur – Erkel László díszlettervező, jelmeztervező, festő vezetésével összeült szakmai zsűri által választotta ki azt a 15 alkotást, amire licitálni lehet. A pályamunkák közül a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások március 3-ig megtekinthetők az aukció helyszínén megrendezett kiállításon. A képek egységes, háromezer forintos áron megvásárolhatók.

A Rajzolj, hogy adhassunk! – I. Jótékonysági Gyermekrajz Aukcióra február 23-án 18:30-kor kerül sor Óbudán, az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont- Szindbád Rendezvénytér helyszínén (1033 Budapest, Fő tér 2.). Az árverést Krizsó Szilvia vezeti.

Fotó: divany.hu