Gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O’Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Redmond O’Neal májusban öt súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben.

MTI

Az ügyészség pénteken emelt Redmond O’Neal ellen, július 10-én kell megjelennie a bíróság előtt – írja az ABC News.

A vádirat szerint a férfi egy idegennel összeszólalkozott május 3-án és többször megütötte őt, majd másnap megkéselt egy férfit. Ugyanazon a napon találtak egy másik megkéselt férfit egy medencében, a videokamera rögzítette felvétel szerint O’Neal a bűncselekmény közelében volt. A következő nap a vádlott verekedésbe keveredett egy kávézóban, és a személyzetet késsel fenyegette meg. Május 8-án vették őt őrizetbe fegyveres rablás miatt Santa Monicában. O’Nealt kábítószer-birtoklásával is vádolják.

A hollywoodi sztárok fia tinédzser kora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. Akkor is börtönben ült, amikor édesanyja, Farah Fawcett 2009 júniusában mellrákban meghalt. Redmond O’Neal örökölte a színésznő több millió dolláros vagyonának nagy részét.

Fotó: heavy.com