Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Patocska Olivér és Barabás Dávid duója az OliverFromEart egy olyan dalt hoz nekünk, ami szembemegy a szürke hétköznapokkal, vidám dallama és bájos videoklipje pedig garantáltan mosolyt csal az arcunkra.

061.hu

Játékos, mulatságos és végtelenül bájos –leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az OliverFromEarth legújabb szerzeményét. A srácok nem ismeretlenek a nagyközönség előtt, „A világ az enyém” című dalukat a rádiók előszeretettel pörgetik. Ez volt a szám, amivel felkerültek 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra és átvehették a Tehetséges Fiatalok elismerést. Az OliverFromEarth pedig megmutatja, hogy nem egylágeres banda, ugyanis itt a „Lófejű”, amit nem csak hallgatni, hanem nézni is öröm. „Legújabb dalunkat a hétfő ihlette. Legalábbis az az érzés, amit a legtöbb ember a hétfői nappal párosít. Talán furcsa elsőre a Lófejű szó egy dalcímnek. Lófejűnek hívjuk azokat az embereket, akik a fáradtságtól, kedvtelenségtől megnyúlt arccal ugyan, de teszik a dolguk tovább, mert tenni kell.”- magyarázza az énekes, Patocska Olivér a címválasztást.

„A klip saját rendezés, magam írtam a forgatókönyvet is. Sokat gondolkodtunk kivel lenne célszerű dolgozni, de a jól bevált barátunk nem tudott hazautazni Londonból így a végén úgy döntöttünk, magunk alkotjuk meg a vizuális anyagot is. A klip egy sztori, érdemes végignézni, egyrészt az apró poénok miatt a végére pedig ott a csattanó. Érdekesség, hogy a stábunk azokból az emberekből állt össze, akikkel anno a Holnap Tali című sorozatban ismerkedtem össze, egyéb iránt a főszereplő lány a való életben is a párom.” –mesélte Olivér. A frontembert a 2013-as X-Faktor-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként. A műsor történetének legsikeresebb zenekara második helyezést ért el a tehetségkutatóban, és vált a közönség egyik abszolút favoritjává. A verseny után nem sokkal Olivér kilépett a bandából, majd 2015-ben visszatért a zenei szcénába, ezúttal már Barabás Dáviddal közös formációjával. Eddig olyan dalokat jelentettek meg a srácok, mint a Fura Csével közös „Idegenek”, vagy a BLR közreműködésével készült „Vártam” és „Ne félj” című felvételek.

Kép: youtube.com


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •