Vasárnap negyedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Krisna-búcsú a Lélek Palotájában, mely a Krisna-hívők csillaghegyi központja. A rendezvény színes programokon keresztül igyekszik bemutatni India ősi kultúráját, gasztronómiáját, gyógyászatát, művészetét és tudományát.

Nullahategy

Látható lesz majd esküvő tűzceremóniával, indiai táncok, színdarab, jóga és harcászati bemutató. Megszólalnak majd az ősi hangszerek és dobok.  A színpadi program mellett a gasztronómiai szigeten látványfőzés által mindenki megismerkedhet az indiai fűszerekkel a főzési technikákkal és íz társításokkal. Akik szeretnék, kipróbálhatják a lepénykenyérsütés rejtelmeit is.

Az ájurvéda standon sok hasznos információt kínálnak saját testtípusunk igényeiről. Megkóstolható lesz a rézedényben ülepített tiszta víz, igénybe lehet venni rövid masszázst és asztrológiai tanácsadást.  A kulturális bemutató sátor bepillantást nyújt az ősi öltözködési szokásokba. Felpróbálhatóak lesznek a gyönyörű indiai ruhák, ékszerek és a hennafestők is rendelkezésre állnak majd.

Ezeken felül lesz karma labirintus, íjászat, gyermekprogramok, éttermi sátor különleges finomságokkal, kirakodóvásár, mantra ösvény, virágfüzér fűzés és még sok más.