Egy évtizeddel a második rész után trilógiává bővül A kör című horrorszéria. A körök hazai bemutatója egyelőre ismeretlen,  a tengerentúlon október 28-án kerül a mozikba.

061.hu

Miután a második részt sikerült elbaltázni, és az első film 2005-ös folytatása a mozipénztáraknál is elhasalt, nem is csoda, hogy az alkotók és a színészek többsége ódzkodott aláírni a harmadik felvonásra. Így tett a japán eredetiket és A kör 2-t is jegyző Hideo Nakata rendező és az amerikai feldolgozások főszerepét játszó Naomi Watts, valamint a fiát alakító egykori gyerekszínész is.

Pótlásukra nem volt túljelentkezés, ezért a producerek egy másik szálon pörgő történethez próbáltak összegereblyézni új rendezőt és színészeket. A körök (Rings) címre keresztelt közvetlen folytatást végül a spanyol F. Javier Gutiérrez-re bízták.

A film trailerében ismerős jelenetek is felvillannak: nem tudni,  vásznon lesz-e hatása, amikor Samara újra eljátssza a kútból meg a tévéből kikapaszkodós halálperformanszát, de az alkotók láthatóan figyeltek arra, hogy lépést tartsanak a korral. A csupahaj démonlány így már laptopok és repülőgépek képernyőit is előszeretettel használja dimenziókapunak, hogy szokásához híven a hetedik napon pokolba rántsa áldozatát.