Július 19-én teljes létszámban térnek vissza a WAMP-os tervezők az Erzsébet térre. A karantén alatt a tervezők nem álltak le, megvalósultak régi tervek, álmok, készültek a nyári kollekciók. Ezek közül válogathatnak vasárnap a dizájner darabokra éhes érdeklődők.

061.hu

A L’arbre desin tervezőpárosa visszanyúlt a gyökerekhez, és szó szerint a legelső fagyökérből munkálták meg az idei kollekció darabjait, amely elsősorban nyakláncokból áll. Minden forma a természet ajándéka, kihasználva a gyökér különböző mélyedéseit, ékszergyantával kiegészítve egy igazán csodálatos ékszert kapunk. A kollekció egy barátságból született tervezői összefogás során mutatkozott be. Romantikus, piknikezős, barátnőzős, laza karantén utáni felszabadult hangulatban fotózták be nyári kollekciójukat a tervezők.

Az Orovica Fashion 1940-es évek Hollywoodi filmsztárja által inspirált, merész pin up girl stílusú ruháit kiegészítve a Tia Design újrahasznosított műanyag alapon, hímzőfonallal megmunkált karakteres darabjaival, melyet a homokos tengerpart színei – arany, bézs, karamellás barna, türkiz, menta és sötétkék ihlették, valamint a VALBONAleather finom bőr táskáival, melyek minden alkalomra jól variálhatóak. Egységben az erő!

Az ARTISTA tervezői hisznek abban, hogy a napi öltözetünk hatással van hangulatunkra, így SS20 kollekciójukban a színek és minták extravagáns társításaira törekedtek, amit mindig jól kiegészítenek csodás bőr hátizsákjaik. SS20 kollekcióra igazán jellemzőek az egyedi, játékos printek. Tatiana Zhabina designer mintáit dolgozták fel, és ezek a nyomatok Budapest sokszínűségére reagálnak. Szeretik a laza komfortos darabokat, könnyen biciklire pattanhatunk benne. Az átlapolt nadrág mondhatni az egyik védjegyük – hétköznapi laza outfithez, városban biciklizéshez tervezték. Csak belebújsz, magadra tekersz egy övet és már pattanhatsz is a bringádra. Ázsia, kultúrája, ízei, színei, mintái mindig visszatérnek a márka kollekcióiban, melynek egyes darabjait úgy alkotják, hogy közben szívükben a Távol-Kelet lüktet. A DELTA hátizsákok egy tokiói vásár kapcsán születtek. Az origami módszer szerint többféle formát alkothatunk belőle. Így egyszerre több táskánk is lehet, amiben sok minden elfér. Igazi urbánus megoldás.

A CAMOU 2020-as nyári kollekcióját is egy különleges utazás inspirálta, melyen az édesapja is elkísérte Fehér Beatrix tervezőt. Idén Olaszország volt az úti cél, azon belül is Velence, Burano és Milánó. Ruháinak alapja a fotográfia, melyekből a minták is születnek. Ez alkalommal az építészet jutott főszerephez. Burano színesre festett házai, utcái elbűvölték a tervezőt, ebből született kedvenc ablakos motívuma is. Idén új technológiával, új anyagokkal is megismerkedhetnek a CAMOU kedvelői!

A COLORIS Íriszfotózás során olyan ritka makró objektívvel készítenek képeket, amivel elénk tárulhat a szemünk egyedi és gyönyörű világa. Az íriszünk színvilága olyan, mint egy egyedi univerzum. Vidd haza saját íriszed fotóját. Ehhez mindössze 5 percre van szükség! A fotót használhatjuk dísztárgyként, ékszerként, vagy adhatjuk szeretteinknek ajándékba.

A Hónap tervezője júliusban a Rulied by casa d’oro

A RULIED by casa d’oro márka Rubinek-Litvai Edina lakberendező és férje Rubinek Attila ötvösmester kitartó munkájával és szakértelmével született meg. Geometrikus és minimalista formák, egyszerű vonalvezetés jellemzik az ékszereket, de emellett szívesen kísérletezik bohémabb darabokkal is a tervező, aki örömmel kollaborál más tervezőkkel is egy-egy kollekció megalkotásakor.