Szeptember 18-án szombaton rendezik meg az 5. kerületben a Belvárosi Családi Pikniket az Olimpia Parkban, ahol egész napos színpadi programok várják az érdeklődőket. A zenéről Farkasházi Réka és a Tintanyúl gondoskodik, de lesz bábszínház, kézműves vásár, ugrálóvár is. Ezen a napon tartják a Belvárosi Kutyafesztivált is, amelyen szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.

061.hu

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg idén a Belvárosi Családi Pikniket az Olimpia Parkban. A rendezvény célja, hogy az ide látogatók egy valóban tartalmas napot tölthessenek el. Lesz bábszínház, kézműves vásár, népmesékhez kapcsolódó játékok, ugrálóvár és zenei programok is. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Ugyancsak szeptember 18-án tartják az 5. Belvárosi Kutyafesztivált, amelyen ütős, ingyenes programokkal várják azokat, akiknek még nincsen házi kedvencük. A Kutyasétáltató Nap keretében, önkéntesek segítségével kipróbálhatják, milyen érzés lehet gazdinak lenni. Az izgalmas programokon számos közismert és népszerű meglepetésvendég segíti a rendezvény sikerét, és az önkéntesek munkáját. A számtalan kutyás programot az alapítvány sátrainál játszó ismert, fiatal zenészek is színesítik. Lesz kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény.