Az eddigi évekhez hasonlóan idén is több mint 250 féle sörrel, a legkirályabb hazai főzdék kézműves különlegességeivel, a legjobb importőrök nemzetközi sörkínálatával, vagány FoodTruck-okkal várja augusztus 30. és szeptember 4. között az érdeklődőket a Szabadság téren a Belvárosi Sörfesztivál.

061.hu

Hat napon keresztül várják a sörkedvelőket a belváros szívében jéghideg kézműves sörökkel és minőségi food track kínálattal. A szervezők célja, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassák a magyar kézműves sörfőzdék újdonságait.

“Az eddigi hagyományokat követve igyekszünk, hogy rendezvényünk izgalmas ötvözete legyen a minőségi sör, street food és egyéb kísérő program kínálatnak”

-írják.

A Belvárosi Sörfesztivál összehozza a sörkedvelőket a legmenőbb hazai és külföldi főzdékkel. A szabadtéri helyszínnek köszönhetően lehetőség nyílik továbbá arra, hogy szeparáltan, a szabad levegőn fogyaszthassuk el jéghideg kraft sörünket. A korábban bevált módszer szerint a fesztivál területén több helyen is pohármosó pontokat helyeznek el a szervezők, így higiénikusabb és profibb is a kóstolás, hiszen két sör között elmoshatjuk poharunkat, így nem keverednek az ízek egymással.

A belvárosi rendezvényre a belépés ingyenes, de a sörfogyasztáshoz egyedi, üveg fesztiválpoharat kell vásárolni!