Dübörög a biciklis szezon, új helyszínnel bővül az óbudai Bike & Breakfast. A szervezők legközelebb június 30-án, reggel 7 és 9 óra között, egyszerre már három helyszínen várják a résztvevőket kávéval, friss péksüteménnyel és gyümölcslével. A kerékpáros közlekedésnek rengeteg előnyét lehet sorolni: mindamellett, hogy egészséges és környezetbarát, könnyedén elkerülhetők a forgalmi dugók, munka vagy iskola előtt még egy jó reggelire is marad idő. Ezt bizonyítja Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a havonta megrendezendő Bike & Breakfast akcióval.

061.hu

A tapasztalatok alapján a biciklis életmód előnyeit népszerűsítő megmozdulásra egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a kerületben. Jó hír, hogy májustól egyszerre két helyszínen lesz bringásreggeli minden hónap utolsó péntekén. Június végén az Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont  (1033 Bp., Fő tér 2.), az Araamu Cafe (1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 48/b) valamint a Cziniel Cukrászda és Kávéház (1031 Budapest, Nánási út 55. – Római part) ingyenes  péksüteménnyel, valamint finom reggeli itallal várja a biciklivel érkezőket.  Az ingyenes bringás reggelikhez májustól előzetes regisztráció szükséges.

A regisztráció 5 lépésben:
1.Keressük fel a www.bikeandbreakfast.hu honlapot
2.Kattintás a REGISZTRÁLOK gombra
3. Név és email cím megadása, a reggeli kívánt helyszínének kiválasztása
4. A regisztrációs feltételek elfogadása
5. Kattintás a KÜLDÉS gombra

A regisztráció mindig a következő időpont előtt egy héttel kezdődik, és az esemény előtti nap éjfélig tart. A visszaigazoló emailben azt is megtaláljuk, hogyan módosítható. A reggelik korlátozott számban állnak rendelkezésre.