Március 25-28. között rendezi meg a GameStar az Absolut LIVE rAID-et, melynek keretében népszerű magyar zenészek élő koncertjeit követheti a közönség. Az eseményen fellép mások mellett Sena, Apey, a Carson Coma és a Blahalouisiana is.

061.hu

A járvány miatt erősen korlátozottak a szórakozási lehetőségeink, és nagyon úgy néz ki, hogy idén is elmarad a fesztiválszezon. A zenészek már több mint egy éve nem, vagy csak erős korlátozások mellett léphetnek fel, a klubok, koncerthelyszínek zárva vannak, és nem látni még az egész helyzet végét. A szórakoztatóipar súlyos károkat kénytelen most elszenvedni, meg kell ragadni minden lehetőséget, hogy támogassuk azokat, akik segítenek nekünk átvészelni a hétköznapokat.

A GameStar csapata az Absolut, a Simple Pay és a PlayStation Magyarország támogatásával szervezi meg március 25-28. között az Absolut LIVE rAID-et, melynek keretében minden este két koncertet követhetnek a nézők élőben: egyet 18:00-tól, a másodikat pedig 20:00-tól. Pénteken és szombaton ezt követően Absolut DJ-k, Nigel Stately és Pixa zenélnek. A közvetítés az OMC stúdiójából zajlik, és a GameStar YouTube csatornáján lehet majd követni, a fellépések előtt beszélgetések és kvíz is lesz.

Március 23. és április 11. között lehetőség van arra, hogy a zenekedvelők támogatói jegyeket váltsanak; ezek teljes bevétele a zenekarhoz kerül. A műsor és minden további információ megtalálható agamestar.hu/liveraid oldalon.

A teljes bontás alább látható:

A vezető képen Sena Dagadu (Fotó: Horváth Péter Gyula)