Új étlappal hódít a bulinegyed legmenőbb borbárja, az Apropó. A VII. kerületi lokál kifinomult designjával, isteni tételeivel és nem utolsó sorban ízletes fogásaival a nyugalom szigete a belvárosi szórakozóhelyek tengerében. Az őszi étlapon újragondolt magyaros fogások kaptak helyet, amelyet a legkiválóbb hazai nedűkkel kísérhetünk le.
061.hu

A képen: Fogas pástétom Kárpáti módra, amelyhez az Apropó a Anonym Pince 2014-es Szinkópa névű chardonnay-ját ajánlja. Fotó: Horváth Péter Gyula

A képen: Kacsa “hurka”, amelyhez az Apropó a szekszárdi Németh Janó 2013-as Sygnoját ajánlja. Fotó: Horvath Péter Gyula
A kóstolgatás közben megtudtuk azt is, hogy az Apropó folyamatosan kutatja a legjobb hazai alapanyagokat, és előszeretettek választ őstermelők portéki közül.

A képen: Csokoládé mousse, amelyhez az Apropó a Merfelsz Pincészet 2013-as Tsokoláta merlot-ját ajánlja. Fotó: Horvath Péter Gyula