Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Június 21-én vasárnap délelőtt 11 órától este 19 óráig ismét benépesül a budapesti Erzsébet tér, ugyanis a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét, a Piacok Napját. Ekkor többféle közösségi piacról egyszerre, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

061.HU

Itt mindent meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruhákat, ékszereket, divat kiegészítőket, DIY és lakás dekorációs termékeket, natúr kozmetikumokat, egyedi kincseket, minőségi termékeket, és az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotásokat. Egy jó hangulatú, színes kavalkád, minden korosztály ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat!

Az ajánlott védekezést – amíg másképp nem rendelkeznek – mi is igyekszünk betartani. Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

Az esemény fő célja idén is a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. “Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.”- írják a piac szervezői közleményükben. 

A kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnének segíteni. Így szívesen fogadnak tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni.

A belépés továbbra is ingyenes!


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •