Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Októberben sem maradnak program nélkül a divat szerelmesei, akik munka után, vagy épp az éjszakába indulva töltődhetnek fel és frissíthetik fel gardróbjukat egy szuper esti piac keretében. Október 13-án, csütörtökön 17-22 óra között újra megtelik a Klauzál téri Vásárcsarnok, hogy kiszolgálja az aktuális és a kortalan trendek követőit.

061.HU

A mostani night market is remek tervezőkkel vár. Lesznek – a teljesség igénye nélkül – kézműves ékszerek a Soadyarttól, elképesztő varázslat azaz Növény. Ékszer. 3D. a plant3D-től, hennafestés Alengával, smink-sarok és fodrászat tanácsadással, ökodesign UPCY-val, ismerd meg az üvegbe olvadt szavakat a Czapáry Üvegsztori jóvoltából. Kiegészítőkből sem lesz hiány, amiről többek között a Bizsu&Style és a Baboon gondoskodik, sőt ess újra szerelembe az antik ékszerekkel is. Az ANITY és a Fifty pairs of shoes standjánál  megtalálhatod a tuti buliszettet, és most először olyan egyedi holmik között válogathatsz mint például a Patent Design ruhái, akik egyedi, méretre készült ruhakölteményekkel operálnak, vagy a magas férfiak Mekkája a WeSing, ahol minden 200 cm feletti férfi is megtalálja a legtutibb nadrágot, kiegészítőt. Készülj a teljes gardróbfrissítésre, a legjobb magyar tervezők kínálatából válogathatsz, természetesen lesz second hand részleg is!  

Ha megéhezel, tedd azt is divatosan, a csarnok bejáratánal kapj be egy falatot Lakatos Márk Food Truck-jénél Márkkal, egy kiváló borból készült fröccs kíséretében a Borkas-nál

A havonta jelentkező Divat Placc by night továbbra is élen jár, hogy újragondolja az Európa nagyvárosaiban már nagy sikert aratott night market fogalmát, a régi és új elvén nyitja meg kapuit az egyedi, vintage ruhák, cipők, órák, ékszerek, táskák és divatkiegészítők és lakberendezési tárgyak rajongói előtt a belváros közepén, a gyönyörűen felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban.

Az éjszakai vásár egyben közösségi tér funkciót is ellát, hiszen fedett helyen zajlik, ahol nem esik eső, nem fúj a szél, szól a zene, lehet enni, inni és persze ingyenesen látogatható. És természetesen kutyabarát!

Ha frissítenéd a gardróbodat, vagy tervező vagy, és szívesen jönnél árulni, kattints ide a feltételekért!


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •