Február utolsó péntekén ismét elstartolt az egyik legjobb fővárosi bringás- kezdeményezés, az óbudai Bike& Breakfast. Az akció lényege, hogy a kerület adott pontjain, hónapról hónapra más- más vendéglátóhelyek a bringával közlekedőket meginvitálják egy ingyenes reggelire, az egészséges életmód jegyében. 

061.HU

A két esztendős programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek helyben sütött pékáruval, friss gyümölcslével és minőségi kávéval várják mindazokat, akik biciklivel indulnak útnak.

A bringás reggelik növekvő népszerűségének köszönhetően újabb óbudai vendéglátóhelyek csatlakoztak az akcióhoz. Február és október között minden hónap utolsó péntekén egyszerre három helyszínen, alkalmanként több száz kerékpáros reggelizett meg ingyen.

2018-ban további vendéglátóhelyek csatlakoznak a kezdeményezéshez, így idén már összesen nyolc helyen (Esernyős, Cziniel Cukrászda és Kávéház, Rozmaring Kertvendéglő, This is Melbourne TooCsillaghegyi Megálló, Araamu Cafe, Pékesség, Jókenyér Pékség – Római) lehet ingyenes bringásreggelit fogyasztani minden hónap utolsó péntekén reggel 7.00 és 9.00 óra között.

FONTOS!

Az egyre nagyobb népszerűségre való tekintettel a bringásreggeliket 2018-ban is előzetes jelentkezést követően tudjátok igénybe venni. Ehhez elegendő gyorsan és egyszerűen REGISZTRÁLNI a honlapon.  A regisztráció mindig egy héttel az aktuális Bike & Breakfast előtt indul. Nem kell mást tenni, csak kiválasztani egyet a meghirdetett helyszínek közül, bejelölni a résztvevők számát és megadni az email címet, melyre válaszban regisztrációs kódot küldünk. A válasz emailben szereplő kód bemutatásával a helyszínen minden regisztrált kerékpáros elfogyaszthat egy adag kávét, gyümölcslét és péksüteményt a hely kínálata szerint.

A következő alkalom – remélhetőleg már verőfényes napsütéssel kísérve –március 23-án lesz, amikor is a regisztrált kerékpárosokat az Esernyős, a This is Melbourne Too és a Csillaghegyi Megálló várja.