A Magyar Kerékpárosklub ismét téli brigás reggelit szervez az Erzsébet térre. Immár hagyománynak tekinthető, hiszen már harmadik alkalommal kerül sor a Mikulás-napi biciklis találkozóra.

061.hu

December 6-án 7 és 9 óra között a Kerékpárosklub szeretné megmutatni, hogy a bicikli télen is a legmegbízhatóbb közlekedési eszköz, és egy finom kezdőlöketet adni a téli tekeréshez. Lesznek ételek, meleg italok, bringaszerviz és természetesen Mikulás is. Idén a kiskörúti Vinikli bringás borbár is csatlakozik, akik szendvicsekkel, kávéval és teával készülnek. A desszert a hagyományosan teherbiciklin érkező Dynamobake brownie lesz, mindeközben pedig RideKálmán jótékonysági célú adományszervizében kérhetsz kisebb téli beállításokat és karbantartási tanácsokat. Az ORFK – OBB jóvoltából első-hátsó biciklilámpát és prizmát adnak mindenkinek, akinek nincs.

A téli bringás reggelin I Bike Budapest mintás Cinelli sapkákat, pólókat, pulóvereket, esőkabátokat is lehet majd kapni, amivel a Magyar Kerékpárosklub bringás fejlődésért végzett munkáját támogathatjátok.

Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg a videót, amit a tavalyelőtti eseményen forgattunk!

https://www.youtube.com/watch?v=kHapmMLbnus