A zeneileg tehetséges, 12-22 éves fiatalok jelentkezését várja a Snétberger Zenei Tehetség Központ  a 2016 nyarán induló egy éves tehetséggondozó programjába. A felvételt nyert diákok számára 12 hét időtartamban bentlakásos zenei és képességfejlesztő képzést biztosítanak.

061.hu

A központ Snétberger Ferenc művészeti vezetésével 2011 óta foglalkozik a fiatal zenei tehetségek felkarolásával. Az egyre szaporodó tehetségkutatókkal ellentétben programjuk komplex, hosszútávú fejlesztést nyújt. A képzés gerincét a magas színvonalú klasszikus és jazz tanulmányok adják, ezt egészíti ki a mentorok szociális munkája, a közösségi programok, kulturális és szabadidős tevékenységek, fellépések és koncertlátogatások. Céluk, hogy minden diákunk megtalálja a saját útját, és akár továbbtanulva, akár zenei karrierjét építve, de mindenképpen önálló, felelős alkotó emberré váljon. Ehhez a program megad minden anyagi, tárgyi és személyi segítséget.

A diákok kiválasztásáról rangos szakmai zsűri dönt, Snétberger Ferenc vezetésével. Nem kész zenészeket keresnek, hanem ígéretes tehetségű, elkötelezett fiatalokat. Származástól és iskolai eredményektől függetlenül bárkit szívesen látnak.

A képzés a felvételt nyert diákok számára teljesen ingyenes.

FELVÉTELI MEGHALLGATÁSOK TERVEZETT HELYSZÍNE és IDŐPONTJA:

Salgótarján, Miskolc, Kecskemét, Szeged, Berettyóújfalu, Nyíregyháza, Budapest, Békéscsaba, Felsőörs; 2016. február 19-20. és február 26-27.

További információ: www.snetbergerkozpont.hu

Fotó: Horváth Péter Gyula- 061.hu