Feltehetően csak kevesen nyújtóztatnák a kezüket, ha megkérdeznénk: kit nyűgözött le az első két Rozsomák Farkas-film. Talán ezért, talán a nyálelválasztás fokozásának hollywoodi rutinjához igazodva, a 20th Century Fox már most elkezdte a szuperhősfilmek rajongóinak delejezését, és kidobta a mutánsos X-Men spin-off harmadik felvonásának trailerét – pedig a filmet csak 2017. március 3-tól vetítik a mozik.

061.hu

Mint az a másfél perces jelenetfüzéből kiviláglik, James Mangold rendező amolyan Mad Max-ízű, poszt-apokaliptikus jövőbe repíti főhősét, akit láthatóan megcsócsált az idő vasprotézise. Ebben a jövőben az X-Men már nem létezik, és Logan, vagyis Rozsomák Farkas (Hugh Jackman), a mutánsok Charles Bronsonja közel annyira lepukkantnak tűnik, mint Alzheimer-kórban szenvedő egykori őrsvezetője, X-professzor (Patrick Stuart).

A hírek szerint a film megkapta az R-es besorolást, azaz vérből és brutalitásból nem lesz benne hiány. Az előzetes elég meggyőző, bár meglehet, hogy ezt csak a zenei aláfestés, Johnny Cash Hurt című klasszikusa mondatja velünk.