Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd a Road Movie Guide Tillával a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán. A sorozat – amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat – tavaly indult útjára, az első öt dal mindegyike siker lett. Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. 

061.hu

Augusztus 20-án a Margaret Island, a Balatont bemutató Házszám című dalával indult el a Road Movie sorozat. Azóta a Hiperkarma a Mecseket, Rúzsa Magdi Kishegyest, a Bagossy Brothers Company Gyergyószentmiklóst és Erdélyt, a Kelemen Kabátban pedig a Dunakanyart járta körbe, ismert és tehetséges rendezők kamerái kíséretében. Az elmúlt hónapokban Miki357, Pallag Péter, Rohonyi Gábor, Gráf Péter és Árpa Attila is készített már Road Movie klipet és várhatóan a sorozat idén is folytatódik. 

A dalok és a klipek, az előadók és filmrendezők stílusában mutatják be a kiválasztott régiókat, ezt egészíti ki a Road Movie Guide filmsorozat, amely keretében Tilla a művészekkel közösen járja körbe és részletesebben is bemutatja ezeket a helyeket. „Az elmúlt félévben a Road Movie csapattal sok olyan helyen jártam, ahova magamtól nem jutottam volna el. Rúzsa Magdi, Bagossyék, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban és a Margaret Island a saját emlékei-élményei alapján sok-sok sztorival kísérve mutatták meg nekem és a velem utazó stábnak a számukra fontos, időnként rejtett, vagy titokzatos helyszíneket. Számomra nagy élményt adott ez a sok utazás, remélem, hogy a most otthon maradóknak sikerül ezt a filmekben is átadnunk” – mondta el Tilla, aki a zenészekhez, filmesekhez hasonlóan már várja a folytatást, az új dalokat, az új klipeket.  

A Road Movie stáb számára dilemmát jelentett, hogy mely időpontban mutassák be az elkészült filmeket. „A szerzőkkel, előadókkal közösen nagyon sokat törtük a fejünket, hogy vajon megfelelő időpont-e a mostani, a Road Movie Guide bemutatásához. Végül közösen a publikálás mellett döntöttünk, két okból. Egyrészt biztosra vesszük, hogy most, amikor fontos, hogy mindenki otthon maradjon, a zenekarok-előadók követőinek jó érzés lesz egy-egy virtuális kirándulás. Hiszen olyan tájakra juthatunk el Tilláékkal, ahol sokan még nem jártak azelőtt, másrészt azt reméljük, hogy a rajongók bakancslistája olyan célokkal bővülhet, amelyek a veszélyhelyzet elmúltával könnyen felkereshetők lesznek.” – mondta el Lobenwein Norbert, a Road Movie producere.  

A Bagossy Brothers Company Visszajövök című klipje Erdélybe repíti a nézőket, mostanra közel 3 millióan látták a YouTube-on. ”

Szombat este 7-kor a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán a #MaradjOtthonChallenge keretében Tilla lesz a házigazda, élőben az otthonában „fogadja” a közönséget és válaszol kérdésekre. 

ROAD MOVIE GUIDE – Tillával bemutatók:
április 5. Bagossy Brothers Company – Gyergyószentmiklós
április 12. Hiperkarma – Mecsek
április 19. Rúzsa Magdi – Kishegyes
április 26. Kelemen Kabátban – Dunakanyar
május 3. Margaret Island – Fonyód/Balaton déli part


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •