Új videoklippel jelentkezik a Jazzékiel: tavaly megjelent, Szép napok című negyedik nagylemezük címadó dalára forgatott klipet Szabó Áron. Magányos, rideg szituációk érzelem-és kötődésmentes lebegésben. A dalt választotta a Fishing On Orfű fesztivál idei, miniFishing névre keresztelt eseményének himnuszának.

061.hu

A Jazzékiel tavaly megjelent, azonos című negyedik albumának záródalához készült látványos, apatikus és hideg képekkel dolgozó klipet a zenekar közeli barátja, számos korábbi zenei-és reklámfilmes munkájáról ismert Szabó Áron írta és rendezte, akinek a Szép napok már a harmadik videója a bandával, de ő jegyzi a frontember Jakab Péter februárban megjelent szólólemezének első kisfilmjét is.

Az operatőri munkát ismét Kósa Péter végezte: Kósa a zenekar “hatodik tagjaként” a Jazzékiel összes vizuális megjelenésében részt vesz az elmúlt másfél évtizedben, a kamera másik oldalán. A videoklipben többek között feltűnik Gyulai István az Anton Vezuv zenekarból, Jankovics Péter és Dr. Cake-Baly Marcelo, akit Az Állampolgár című film főszereplőjeként ismerhetett meg a közönség. A film gyártásáért a számos hazai és nemzetközi elismerést magáénak tudó Umbrella felelt.