Jennifer Lawrence nem hagyja magát kritizálni – “abszolút nevetségesnek” nevezte a kedden Londonban viselt ruhája körül kialakult vitát. A sajtóeseményen egy erősen kivágott Versace ruhában jelent meg, a fotókon pedig azt látjuk, hogy a téli hidegben körülötte a férfiak mind kabátban vannak.

CNN

“Ez szexizmus, nem feminizmus, nevetséges” – írta a Vörös veréb sztárja a Facebookon. “Az, hogy az emberek túlreagálnak mindent, amit a mások mondanak vagy tesznek, hogy vitát kreálnak minden buta, ártalmatlan dolog körül, mint az, hogy mi viselek és mit nem, nem viszi előre a világot, csak eltereli a figyelmet a valódi gondokról”.

A Versace ruha mély kivágását sokan az időjárásnak nem megfelelőnek találták, Londonban ugyanis a hőmérséklet 8°C körül volt. Lawrence a ruhát új filmje promóciós eseményén viselte, és azt mondta, “sértőnek” tartja a kialakult vitát. “A Versace ruha mesés volt, azt hiszitek, majd eltakarom egy kabáttal meg sállal? Csak öt percet voltam kint. A hóba is kiálltam volna abban a ruhában, mert imádom a divatot és így döntöttem.”

A színésznő kijelentette, hogy “minden, amit viselek, az én döntésem” – és nem a menedzseréé, stylistjáé vagy a bárki másé. “Ha fázni akarok, AZ IS AZ ÉN DÖNTÉSEM!” – tette hozzá.

Jennifer Lawrence új filmje, a Vörös veréb március 1-jén debütál a hazai mozikban.

Vezető kép: instyle.com