Amber Heard, Johnny Depp volt felesége is játszik az Aquaman című szuperhősfilmben, amelynek előkészületei még karácsony előtt elkezdődnek Ausztráliában.

MTI

Az Aquaman főszerepét a Trónok harcából ismert Jason Momoa alakítja, Heard pedig a szerelmét játssza majd. A produkciót James Wan rendezi, az ausztrál rendező-producer-forgatókönyvíró korábban a Démonok között két epizódját is jegyezte. Az Aquaman 2018-ban kerül a mozikba.

A 30 éves színésznő a szerep kedvéért először tér majd vissza Ausztráliába azóta, hogy áprilisban összetűzésbe került a hatóságokkal, mivel engedély nélkül csempészte be az országba kiskutyáit. Az affér miatt nyilvánosan kért bocsánatot, és Johnny Depp is magyarázkodásra kényszerült. A sztárpár azóta meglehetősen viharos körülmények között elvált.

Heard a magángépén vitte be Ausztráliába a két kiskutyát, de nem jelentette be az illetékes hatóságoknak, amiért végül próbaidőre bocsátották és ezerdolláros pénzbüntetésre ítélték. A Warner Bros. utoljára 2005-ben forgatott szuperhősfilmet Ausztráliában, akkor Bryan Singer Superman visszatér című akciófilmjének produkciós munkái zajlottak Új-Dél-Walesben.