Mintegy 20 ezren támogatták a beteg gyermekek megsegítésére indított, Jónak lenni jó! elnevezésű kampányt vasárnap reggelig – mondta Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke. A kampány fő kedvezményezettjének, a gyermekmentő szolgálatnak több oktatási és egészségügyi projektjükhöz is szüksége van támogatókra. 

MTI

A közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű kampányában a beteg gyermekek gyógyítására, a sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájára folyik a gyűjtés. Az adományvonal a 13600-as számon érhető el, ahol a 05-ös kód megadásával hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az akciót. A kezdeményezést az adományvonal hívásán és az SMS-küldésen túl neves művészek és sportolók által dedikált tárgyak megvásárlásával is lehet támogatni. A fix árral rendelkező, valamint licitálható relikviákat a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo honlapon lehet megtekinteni.

Edvi Péter elmondta, nemcsak anyagi, hanem fizikai segítséget is várnak, például a fóti lovas terápiás központjukba. Hozzátette, hogy mintegy 3000 gyermeknek szeretnének karácsonyi ajándékot adni és a csomagoláshoz is várnak önkénteseket.