Az óbudai Kobuci kert ad otthont vasárnap 18:00-tól a Szent Margit Kórház részére megrendezett jótékonysági koncertnek, ahol fellép és koncertet ad a Csángálló zenekar.

061.HU

A Szent Margit Kórház egyszerre épít az alapítása óta eltelt több mint 120 év tapasztalatára, és próbál megfelelni a 21. század kihívásainak. Mindennapi tevékenységükkel, a gyógyítás iránt elkötelezett munkatársaik áldozatkész munkájával bizonyítják, hogy – egy állami tulajdonú intézmény keretei között – a Szent Margit Kórház fontos szerepet tölt be Budapest, Óbuda-Békásmegyer és a térség egészségügyi ellátásában.

A  Jótékonysági Est az idős betegek ellátásának támogatását célozza meg, hiszen az adománygyűjtés és a koncert bevétele a 2019-es év folyamán a Szent Margit Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztályának felújításáért zajlik. A főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri koncerthelyszíne az évfordulót egy különleges portréalbum megjelentetésével is ünneplte, melynek az eladásából származó összeget a Szent Margit Kórház javára ajánlották fel. A koncerten a Tíz év élő zene című kötet is kapható lesz, jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 2000 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 3000 Ft-os áron kaphatóak.