Március 5-én mutatja be a TV2 az Elk*rtuk című politikai krimit, a tavalyi év pro és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó filmjét. A film két szereplőjével, Gubás Gabival és Bánovits Vivianne-nel készített interjúnkat ITT és ITT olvashatják.

061.hu

A Kálomista Gábor producer által megálmodott, Keith English által rendezett, az őszödi beszéd 2006-os kiszivárgása utáni utcai zavargásokról készült politikai krimi 2021-ben a legnézettebb és a legmegosztóbb magyar filmnek bizonyult. A nagyjátékfilmet több mint 130 000 néző látta a mozikban.

A Megafilm közlése szerint a médiamegjelenéseinek száma közel 5 ezer, ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén. Pro és kontra a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt a tavalyi évben, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták. A Google adatai pedig azt mutatják, a film kategóriában a magyarok az Elk*rtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom2 után. Egyébként a legtöbb éjszakai forgatást tudhatja maga mögött a produkció stábja, hiszen az 50 forgatási napból 30 éjszaka zajlott.