A Food Not Bombs Budapest mozgalom aktivistái minden hétvégén a piacokról összeszedett, kidobásra szánt alapanyagokból készítenek több fogásos meleg ételt a rászorulók és hajlék nélkül élők számára.

061.hu

Most, a jó ügy érdekében február 26-27-én a Louder than Bombs! FNB Budapest Support Festivallal készül a csapat, hogy a 2016-os évben is sikeresen működhessenek és biztosíthassák a vendégeinknek a meleg vacsorát és további projektekkel tudják támogatni a szegénységben élőket és a kiszolgáltatott embereket.

A támogató fesztivál első napján a hazai hardcore punk szcéna zenekarai játszanak a Müsziben, hogy zenéjükkel ők is beleadjanak a „közös üstbe”. (Kezdés: 19:00; Belépő: ajánlott adomány 1000 forint)

LINE UP

Mudpie
Camp Koala
Wroongg
Blackmail
Böiler
Rákosi
Exterminating Angel
Hanoi
Tango Underground
Diskobra

A támogató fesztivál második napján olyan előadók lépnek fel, mint a Deo – Duo azaz Senior Hal és Gajda Mátyás a Fish!, Barbi & Jancssó a Blahalouisiana zenekarokból és Upor András, valamint a British Mood dj-i, hogy zenéjükkel ők is beleadjanak a „közös üstbe”. ( Kezdés: 21:00; Belépő: ajánlott adomány 1000 forint)

LINE UP

Upor András
Barbi & Jancsó (Blahalouisiana)
Deo – Duo (Fish!)

After party:
British Mood

A szervezők készülnek még egy infó pulttal is, ahol beszerezheted FNB Budapest pólód és táskád, valamint megkóstolhatod vegan burgerünket és szejtános csodánkat.

Vezető kép: Horváth Péter Gyula- 061.hu