Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Retro márkához retro poszterhőst! Sőt, olyan ikont, aki az eredeti reklámfilmben is szerepelt. Naná! Mint arról már korábban beszámoltunk, újra kapható a Gyöngy üdítő, amit elvitt a cica, illetve a rendszerváltás, amikor is mindenki nyugati üdítőket akart inni. Most viszont újra gyártják, de hogy fokozzuk az élményt: a megvalósító stáb reklámfilmet forgatott Bíró Icával, a hetvenes és a nyolcvanas évek érzéki idoljával, akinek gyöngyökből fűzött bikinije olyan emblematikus volt, mint a kétezres évek elején Kylie Minogue falatnyi arany színű forró nadrágja. 

061.hu

Az először a 061.hu-n látható Gyöngy reklámszpot azért is különleges, mert bár sok retro élelmiszer jelent meg a piacon, különböző csokoládék és üdítők is, de ezekhez nem készetettek reklámokat, így nem tudjuk milyen az újra gondolt világa az adott terméknek. A Gyöngy nem akart underground áru lenni, így most megnézhetjük, milyen az, amikor nemcsak újragyártnak valamit, hanem újra is gondolnak körülötte mindent. 

img_6810

Salamon József cégigazgató szerint “adta magát az analógia, hogy a reklám egyik kulcsszereplője a Gyöngy korábbi poszter- és naptárlánya, Bíró Ica fitnesz-királynő legyen, aki a néhány nappal ezelőtti fotókon éppen olyan csúcsformában tündököl, mintha tegnap lett volna, hogy visszamosolygott ránk gyöngyszoknyában és gyöngytangában pózolva az üdítő korábbi reklámplakátjairól.”

Bíró Ica meglepődött a felkérésen, de nagyon örült neki, mert ahogy fogalmazott: “a Gyöngy nagyon jó márkanév…, ha pedig felkértek, miért ne lennék részese a sikertörténetnek?” A film másik főszereplője, 2012-ben legszexisebb hazai sportolónőnek választott, ritmikus gimnasztika sportágban többszörös bajnok Vass Dóra is sokszor állt már kamera előtt, de főleg sporttal összefüggő produkciókban szerepelt, így a Gyöngy új kihívás volt számára, ráadásul a csinos lány 1991-es születésű, így az új Gyöngy elődjét már csak hírből ismerte. 

Vezető kép: 061.hu montázs

Fotó: Gyöngy


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •