A Sziget fesztivál ideje alatt, a Volt színpad közelében lévő információs pult mellett felállított, éjjel-nappal nyitva álló Könyvszekrényből idén is bőséggel választhatnak majd olvasmányt a kikapcsolódni vágyó a szigetlakók.

A napernyővel felszerelt babzsák olvasó-kuckóban kényelmesen végiglapozhatják a kiválasztott könyvet, illetve hozott könyvért cserébe akár el is vihetik. A Könyvmegállóban – az Óbudai Platán Könyvtár által biztosított – folyamatosan frissülő könyvállományban megtalálható a kortárs, a klasszikus és a szórakoztató irodalom, valamint az Óbudáról szóló kiadványok is. Külföldi fesztiválozók angol, német és egyéb nyelven kiadott könyvekből választhatnak kedvükre valót.

Az ingyenesen használható, éjjel-nappal nyitva álló könyvszekrény polcairól augusztus 10.és 16. között válogathatnak az olvasni vágyók.

A fesztiválra látogatók az éjszaka folyamán is használhatják a Könyvmegállót, amit környezetbarát megvilágítással láttuk el. Az energiaszükségletet napelemek biztosítják, a fényt kis fogyasztású ledfüzérek adják.

Fotó: valasz.hu