Az open stage vagyis nyitott színpad műfaja tőlünk nyugatabbra jól ismert. A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében a Csillaghegyi Közösségi Ház dolgozói szeretnének egy kísérletet tenni ennek a nagyszerű kezdeményezésnek a meghonosítására, és hagyományteremtésre február 3-án, 18:00-tól.

061.HU

A szervezők célja, hogy helyszínt és lehetőséget biztosítsunk olyan lelkes, amatőr zenészek számára, akik szeretnék megtapasztalni a kötöttségek nélküli színpadi zenélés élményét.

Szintén a kultúrházak népszerűsítésére életre hívott programsorozat keretében február 2-án nyílik Kiss Márta festőművész kiállítása az Óbudai Kulturális Központban. A festő-restaurátor szakot végzett Kiss Márta festményei a Biblia, a keleti mítoszok és a mesék világával összefonódó emberi mindennapokat jelenítik meg, finom, nőies társadalomkritikával, látványos kolorittal, de rajzos-karcos realista modorban, a legszebb reneszánsz festmények burkolt idézésével. Ezen a napon a Civil Házban egy másik tárlat is napvilágot lát: Óbuda fény-képeken címmel Erhardt László fotóművész munkáiból szemezgethet a nagyközönség.