Nemzetközi sztárelőadók tucatjainak a részvételével gigantikus világkoncertet Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen április 18-ra az egészségügyi dolgozókért. Az egész világot sújtó járványhelyzet kellős közepén talán mondanunk sem kell, hogy a One World: Together At Home címmel szerveződő esemény átéléséhez még csak fel sem kell állnunk a kanapéról.

061.hu

A nagyszabású online esemény házigazdái Stephen Colbert, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel a Szezám utca bábszereplői lesznek. A művészek, énekesek és zenészek mind az otthonaikból jelentkeznek be az élő műsorba. A főszervező Lady Gaga mellett olyan nemzetközi sztárok műsoroznak majd, mint

Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris és Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan és Stevie Wonder.

Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen eddig 35 millió dollárt gyűjtött össze, a teljes bevétel végül az Egészségügyi Világszervezet, a WHO koronavírus-járvány elleni harc támogatására létrehozott szolidaritási alapjába vándorol majd.

A koncertet Amerikában a ABC, az NBC, a CBS is sugározza, közép-európai idő szerint éjjel két órakor pedig streamelésre lesz lehetőség, többek között a Twitter, a Facebook, az Instagram, a Yahoo, a YouTube, az Amazon Prime Video, és az Apple csatornáin.

Fotó: yahoo.com