Új időpontban jelentkezik az idei, 9. Paloznaki Jazzpiknik: az eredetileg július végére tervezett fesztivált új időpontban, augusztus 20-22. között rendezik meg a festői szépségű Balaton-felvidéken, ahol a szervezők ígérete szerint a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig ismét minden együtt lesz.

061.hu

A kormány döntése alapján az augusztus 15. előtti időszakra tervezett rendezvények az egész országban elmaradnak. A szervezők május 1-jén, a kormány bejelentését követően döntöttek az új időpontról: ezen a nyáron, augusztus 20-22. között ismét felejthetetlen három napot biztosítsanak a jazz a funk és a soul rajongóinak – olvasható a szervezők közleményében. Mint írják, „az augusztus 20-i állami ünnepen még inkább felértékelődik a közösség, az együttlét érzése, a szervezők ez alkalomból meglepetéssel készülnek a paloznaki dűlőkön”. Felhívták a piknikezők figyelmét, hogy továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérik a híreket, új jogszabályokat, ajánlásokat, tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak, és ha változás történik a szabályozásban, azonnal alkalmazkodnak, hiszen első a közönség biztonsága és egészsége.

Folyamatosan zajlanak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, hogy az eredeti programhoz igazodva tarthassák meg a Jazzpikniket az új időpontban is. A soul, az R&B, a funk és a pop stílusait energikus, új hangzású zenévé vegyítő MF Robots már visszaigazolta, hogy a szombati záróesten, augusztus 22-én fergeteges bulival zárják a rendezvényt. A zenekar egyik tagja, Jan Kincaid alapítója volt a 2019-es Jazzpikniken nagy sikert aratott The Brand New Heavies együttesnek, hozzá csatlakozott Dawn Joseph énekesnő, akit Rod Stewart, Phil Collins, Michael Buble, Craig David, vagy a tavaly Paloznakon is fellépett Rick Astley szenzációs vokalistájaként ismerhettünk meg. A vadonatúj hangzást ígérő, kirobbanó energiájú duót nálunk most először hallhatja a közönség.

MF Robots

A további, eddig bejelentett – Caro Emerald, Level42, JP Cooper és Candy Dulfer – és még nem publikált fellépőkkel is folynak a tárgyalások, a szervezők folyamatosan tájékoztatják a közönséget közösségi oldalaikon a konfirmációkról. Ígérik, hogy fokozott körültekintéssel, minden óvintézkedést figyelembe véve járnak el, hogy a lehető legbiztonságosabban nyújtsanak a közönségnek kikapcsolódási lehetőséget. Jegyek és bérletek már most kaphatók minden kategóriában, a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a jelenlegi helyzetben kiemelten fontos a szállások időben való lefoglalása. Kedvezményes jegyek ITT érhetők el.