Alkoholproblémái és a stressz miatt rehabilitációra vonult be Connecticutban Kit Harington, a Trónok harca-sorozat sztárja.  

061.hu

A Havas Jont alakító színész a sorozat utolsó évadának forgatása alatt került egészségügyileg meglehetősen rossz állapotba, ezért úgy döntött, hogy önként bevonul egy rehabilitációs intézetbe, ahol a hírek szerint már hetek óta lábadozik. Korábban a színész „wellness kezelésként” hivatkozott az elvonóra, ahol egyébként luxuskörülmények között kezelik, és ahonnan szabad kijárása van a közeli városba.

„Kit úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet a menetrendjében, és visszavonul egy wellness rehabra, hogy a személyes gondjain tudjon dolgozni” – nyilatkozta a színész szóvivője a Cosmopolitannak.

A magazin úgy tudja, a sztárnak azért van szüksége orvosi segítségre, mert rettentően stresszes időszakon ment keresztül és emiatt nagyon kimerült, gyakran az alkoholhoz nyúlt. A központ pszichológiai coachingra specializálódott, a tudatos meditációt alkalmazzák a stressz és a negatív érzelmek leküzdésében.

Fotó: Digitalspy