Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Több mint 120 kiállítóval, köztük az öt budapesti Michelin-csillagos étterem standjaival várja mától vasárnapig az érdeklődőket a Millenáris parkban a Gourmet Fesztivál.

MTI

A gasztronómiai programsorozat fókuszában idén a hal és a vad lesznek a világ legjelentősebb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjének inspirációjára, melyet kedden és szerdán Budapesten rendeztek meg. A csúcséttermek, cukrászdák, kávézók, pékségek, borászatok, pálinkafőzdék és sörmanufaktúrák kínálata mellett a gasztroszínpad programjai és újdonságként workshopok is várják a látogatókat.

Az érdeklődők megismerkedhetnek például a hazai Michelin-csillagos éttermek séfjeivel, megismerhetik a Bocuse d’Or magyar csapatát vagy megtudhatják, hogyan kell szakszerűen kardhalat bontani. Újdonságként kerültek a programba a Gourmet workshopok, melyeken az előzetesen regisztrált vendégek számos mesterfogást leshetnek el.

 


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •