Ma, azaz június 1-jén este hat órakor rendezik meg a szentendrei Ferenczy Múzeumban a Hatlépés című irodalmi szalon utolsó estjét, amelyre ezúttal az Art Capital művészeti fesztivál keretében kerül sor. A Magyar szürrealizmus című kiállításhoz kapcsolódva az est témája ezúttal az álom lesz, a házigazda Juhász Anna a kiállítás kurátorával, Gulyás Gábor esztétával beszélget.

061.hu

A sorozat házigazdája a népszerű irodalmár, Juhász Anna. A különböző alkalmakkor egy-egy aktuális kiállításhoz kapcsolódóan a művészet kevéssé ismert, de annál érdekesebb privát arca mutatkozik meg versek, levelek, naplók, kéziratban maradt töredékek megidézésével. A Hatlépés programsorozat utolsó estjén két kitűnő színművész, Petrik Andrea és Szikszai Rémusz a témához kapcsolódó, izgalmas szövegeket olvasnak fel. Barabás Lőrinc dzsessztrombitás pedig szürreális zeneműveket ad elő.

 

További részletek ITT, a programra ezen az emailcímen lehet regisztrálni:  [email protected]. A Hatlépés indulása előtt Juhász Annával készült interjúnkat ITT olvashatják.

Fotó: Horváth Péter Gyula