Az újranyíló hazai mozik egyik első magyar premierfilmje lesz a Becsúszó szerelem című romantikus vígjáték, amelyet országszerte május 27-től vetítenek a multiplex mozik és az art mozik egyaránt. A film főszereplőjével, Ötvös Andrással készült interjúnkat ITT olvashatja.

MTI

A Becsúszó szerelem a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világát mutatja be közelebbről, és egy számtalan lehetetlen helyzetet okozó, illegális örökbefogadás fordulatait meséli el. A történet szerint Gyula (Ötvös András), az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. Ezzel mindannyiuk életét fenekestül felforgatja: Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt. A magánélete pedig újabb és újabb fordulatokat vesz: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva őt.

A film tavaly november óta várta rajtra készen a premiert – idézi a közlemény Nagy Viktor Oszkár rendezőt. Mint mondta, azért időzítették már májusra a bemutatót, hogy felhőtlen szórakozást ígérő hazai alkotással csábítsák be újra a nézőket a mozikba, hogy új filmmel lehessen ismét élvezni a nagyvászon adta élményeket, akár barátokkal, családdal közösen az egészségügyi szabályok, előírások betartása mellett.

Fotó: Horváth Péter Gyula