Novemberben méltóképpen emlékeztünk meg a tavaly elhunyt Tina Turnerről, ami hatalmas sikert aratott: a közönség álló vastapssal díjazta a fergeteges show-t és a kiváló előadókat. A világhírű énekesnő állatvédelem iránti elkötelezettségének tiszteletére az emlékkoncert keretén belül árverésre került egy őt ábrázoló festmény is, amelynek bevételéből az ajkai Vahur Állatvédő Egyesület és az Osiris Állat-és Természetvédő Alapítványt támogatták a szervezők.

Március 10-én újra színpadra állítjuk az emlékkoncertet – hiszen ne feledjük, egy előadó addig él, amíg a dalait éneklik. A show csapatához új előadók is csatlakoznak, akik méltán emelik az est fényét: Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita mellé társul Tóth Gabi és Király Linda is, míg Eros Ramazottit Erox, Rod Stewart, Mick Jagger, Tom Jones hangját Veréb Tamás, míg Barry White, David Bowie, Bryan Adams énekét Weisz Viktor hívja életre. A fergeteges táncshow-ról a Dancing with the Stars-ból jól ismert Bődi Dénes és csapata gondoskodik: a profi táncosok mellett a táncművész gyermek tanítványai is megmutatják magukat, de újra láthatjuk majd Bődit a tv műsorbeli tehetséges partnere, Hunyadi Donatella oldalán is, akivel különleges koreográfiával készülnek az alkalomra. Ráadásként az est folyamán megcsillogtatja tánctudását Tóth Gabi is!

A zenét a Stúdió 11 Ensemble kiváló zenészei biztosítják. Míg hatalmas LED falon láthatjuk majd a rocknagyi legemlékezetesebb pillanatait, a Műsorvezető Várkonyi Attila rengeteg érdekességet oszt meg a közönséggel Tina életéből. Célunk nem az imitáció, ez nem hasonmásverseny lesz, csupán csodálatos előadóink, művészeink látványos, szívet melengető prezentációja a páratlan Tina életművéből. Amit ígérünk: elképesztő dalok, csodálatos hangok, látványos show, és egy felejthetetlen élmény március 10-én az Erkel Színházban!

Gabi és Erox már nagyon készül: 

Jegyek: https://www.jegy.hu/program/koncert-tina-turner-emlekere-149668/1078127