Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház. Ebből az alkalomból május 14-én egész napos szülinapi meglepetés műsorral kedveskednek közönségüknek: a gyerekeknek és a fiataloknak, azoknak a felnőtteknek és idősebbeknek, akik 30 évvel ezelőtt látták őket, és azoknak is, akik ma látogatnak el hozzájuk először.

061.HU

Délelőtt 10 órától a Locspocs és a sárkánylány című legújabb előadásukat láthatják a nézők, majd 14 órától egy játékos, kulisszatitkokat feltáró Kvízvetélkedőnek lehetnek aktív résztvevői vagy lelkes szemlélői. A négyfős csapatokban két vállalkozó szellemű néző, egy színész és egy színházi háttérszakember vesz részt.

A közös játék során hallgathatnak fülbemászó dallamokat, megcsodálhatják számos előadás jelmezét, kipróbálhatják Háry János szekerét, felülhetnek János vitéz lovára. Valamint megismerhetnek érdekes színházi mesterségeket és természetesen találkozhatnak a Kolibri Színház művészeivel.

Este 19 órától a társulat az elmúlt 30 év előadásainak dalaiból készült válogatással zárja a születésnapot. A Gálakoncerten elhangzó dalok mellett visszaemlékezéseiket, történeteiket osztják meg a közönséggel.

A születésnap délutáni és esti programjait mindössze 100 Ft-os regisztrációs jeggyel tekinthetik meg az érdeklődők. 

A videót készítette: L. Szabó Fruzsina, Ábrahám Zsolt, Gacsal Zsolt

A videó bármely részletének használata engedélyköteles!