Ősszel új sorozatot indít a Get Closer Concerts: A Get Closer Acoustic célja a magyar könnyűzenei élet
új megközelítése, egy olyan különleges koncertélmény megteremtése, amely során a közönség közelebbről megismerkedhet kedvenc előadóival. Az őszi sorozat vendégei lesznek többek között: az Anna And The Barbies trio és Jamie Winchester is.

061.hu

A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, “mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, “a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd – írják közleményükben a szervezők.

A havonta megrendezésre kerülő produkció célja a magyar könnyűzenei élet új irányból való megközelítése, egy olyan különleges koncertélmény megteremtése, amely során a közönség – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival, dalaival. Nem árt azonban résen lenni: a Barabás Villában helyet foglaló, mindössze 130 férőhelyes rendezvénysorozatban minden zenekar csupán 1-1 koncertet ad.

Jamie Winchester

Október 26-án az Anna And The Barbies Trio (Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk), november 30-án Jamie Winchester, december 18-án pedig Bye Alex lép színpadra. A koncertsorozat 2018-ban folytatódik: január 25-én Laár András & Bornai Tibor mutatják be testközelből szerzeményeiket.