Mono címmel különleges produkcióra készül a 30Y zenekar, amely ismert színészekkel lép fel pénteken a Városmajori Szabadtéri Színpadon: az előadásban a dalokhoz prózai szövegek kapcsolódnak.

MTI

A nem koncert és nem színház alcímű produkcióban este 20 órától a 30Y együttes zenészeivel és a volt Bárka Színház művészeivel találkozhat a közönség – olvasható a Szabad Tér Színház közleményében. Mint írják, az előadásban prózai szövegeket, monológokat, jól ismert slágereket, kortárs szövegeket visznek színre.

A 30Y zenekar tagjai – Beck Zoltán (gitár, ének), Beck László (dob, vokál), Sárközy Zoltán (billentyűs hangszerek, vokál) és Varga Ádám (basszusgitár, vokál) – és a színészek a 2013-as Monodráma Fesztiválra készítették el a zenés irodalmi est “ősváltozatát”. Az elhangzó történeteket Beck Zoltán írta. Az eddig egyetlen alkalommal bemutatott produkciót láthatja újra a közönség a városmajori színpadon új zenékkel és részben új szövegekkel. A Seress Zoltán és Szorcsik Kriszta színész-pároshoz ezúttal a Pécsi Nemzeti Színház művésze, Köles Ferenc csatlakozik.