Az Aranytíz Kultúrház egyik legsikeresebb előadása a Pankreátorok. A három fiatalember műsoráról és sikereiről már mi is beszámoltunk. Azonban most egyikük kilép a trió adta lehetőségek közül és egyedül próbálja meg szórakoztatni a nagyérdeműt. Horváth Zoltán április 6-án a Belváros közkedvelt helyszínén vár minden humor iránt érdeklődőt monocirkuszi estjével. 
 
Még mielőtt bárki megijedne szó sincsen arról, hogy a Pankreátorok műsor ne menne tovább. Horváth Zoltán estje inkább ezt egészíti ki és ami a trióba nem fér bele, azt láthatjuk majd április 6-án illetve rengeteg újdonságot és sok-sok nevetésre okot adó műsorszámot. 
“Még mielőtt nem sikerült volna a cirkuszban megvetnem a lábamat, már sokkal előbb nem sikerült egy csomó minden. Például, akármennyire szerettem volna, nem sikerült diplomás színésszé válnom. De nem kicsit nem sikerült, inkább azt mondanám, hogy meghatározó élmény volt számomra, hogy mennyire nem sikerült.”
– írja Horváth Zoltán az est ajánlójában
 
Mitől sikerült egy élet és mitől nem? Fontos kérdés. Na, erre nem ad választ az előadás, de keresi kíméletlenül. Horváth Zoltán előadása cirkuszról, színházról, orrtörésekről és az IGAZ, TISZTA MŰVÉSZETRŐL, kis varietével fűszerezve. Vallomás, számvetés és egyéb indokolatlanul nagy szavak…