Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, valamit, amiért fizetséget nem kapsz. Ez a mondat az első sora a Mozdulj! Közhasznú Egyedület bemutatkozásának. Ez a csapat rendkívül odaadó módon képviseli a nemes célt, amit kitűzött maga elé. Önzetlenül segíteni embertársainkon! Ráadásul zenés előadásaikban főszereplővé vállnak azok akikről szól a tevékenységük. A Belváros-Lipótváros ismét egy olyan csapatnak ad teret, akik rendkívüliek és egyedülállóan segítenek embertársaikon. November 19-én érkezik az Aranytíz Kultúrházba a Mozdulj! zenés darab és a Hétköznapok Hőse díjátadó.  

A Mozdulj! Egyesület évek óta az Aranytízben rendezi meg jótékonysági gáláját, idén rendhagyó módon ősszel kerül rá sor, ráadásul most először egy színdarabbal készülnek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött ([email protected]), adományokat az egyesület köszönettel elfogad (a korábbi években látássérültek Balaton-kerülő tandem-biciklitúrái valósultak meg a felajánlásokból)!

“Hétköznapok Hőse 2022.” ünnepélyes díjátadó
Időpont: 2023. november 19. vasárnap, 14.30
Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051, Bp., Arany János u. 10.)
A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet!
Szereplők: Rák Kati, Harza Márk
Közreműködnek: Dóka Attila, Erdei Melinda, Ézsiás László, Feil Dóra, Feil Gábor, Helyes Zoltán, Kelemen László, Klajkó Szandra, Kovács Sára Dizna, Madár Veronika, Magyar Csaba, Napsugár Anna, Nagy Krisztina, Pazzagli Ágnes, Roll Dance Budapest Kerekesszékes Kombi Táncegyüttes, Dr. Tálos Marianna, Thalia Arabella, Vaskó Makka