Május 19-én, pénteken a budapesti Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni. Ehhez nincs más teendő, mint a karszalag megvásárlása, amely május 19. 18 órától másnap reggel 6 óráig érvényes.

061.hu

A már-már legendás mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. De az olyan, az országos bemutató előtt elcsíphető alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, cinefil virrasztásra olyan sikerfilmek is visszatérnek, mint a Moonage Daydream, a Kokainmedve, a Larry, vagy a Tár.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 Ft-os áron már elérhető az artmozik pénztárában, továbbá ide kattintva online is megvásárolható a készlet erejéig.

Az online vásárolt karszalagok a moziéjszaka napján, 2023. május 19-én 17 órától, a mozikban kijelölt átvételi pontokon vehetők át. Az előadásokra történő bejutáshoz a karszalagot mindenképpen ki kell váltani.