A Get Closer koncertek szervezői idén ősszel igazi sztárparádéval és minőségi slágerválogatással varázsolják el a nagyérdeműt.  A 60-as évektől napjainkig tartó zenei utazás nemcsak a rock műfaj rajongóinak ígér különleges estét.

061.hu

A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: a zenés este folyamán Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig végig járják a rocktörténet fontosabb állomásait. Az este hamisítatlan házibulihangulatához a zenét Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Tompos Kátya, Pásztor Anna, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.
 
A Chris Mattheisen és a Bonus Track elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett – nem mellékesen – a hazai nagyvállalatok top menedzserei. Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye. A népszerű színészek nem hétköznapi dalokkal állnak majd a közönség elé, Tompos Kátya AC/DC dalt énekel, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs pedig duettel készül a programra.

fotó: Get Closer