Május 4-én kedden Bárándi Sarolta műveiből nyílik kiállítás a 9. kerületi ART9 Galériában. A No more hiding című kortárs képzőművészeti tárlat az egy éve tartó fojtogató járványhelyzetre, a szélsőségeket erősítő zárt világrend kialakulására, az újraformálódó férfi és női viszonyokra reagál.

061.hu

A kiállított művek témái a hétköznapokban nehezen artikulálható fogalmak és érzések ábrázolása. Reakciók a zsigeri és közös élményeinkre, az egy éve tartó fojtogató járványhelyzetre, az elektronikai eszközök eltúlzott, az emberi érzékszerveket felváltó új szerepére, az újraformálódó férfi és női viszonyokra, valamint a szélsőségeket erősítő zárt világrend kialakulására. A galériába látogatók digitális- és vegyes technikával készült válogatást láthatnak a fiatal alkotótól, amelyek a lehető leghitelesebben mutatják fel egy fiatal nő ösztönös válaszait a tetten ért világról.

A No more hiding című tárlatot Pusztai Luca színésznő nyitja meg.

Bárándi Sarolta szabadúszó alkotóművész és designer, a Metropolitan Egyetem képi ábrázolás szakán diplomázott 2017-ben. Többnyire vegyes technikával készült képeket alkot, változatosan és ösztönszerűen használja az eddig elsajátított alkotói eszközöket a munkafolyamatok során. A képzőművészeti stílusok közül rendszerint pop artból és az absztrakt expresszionizmusból merít, de a kinetikus művészet és a szürrealizmus is gyakran jelent inspirációt. 

No more hiding – Kortárs képzőművészeti kiállítás
Látogatható: 2021. május 4-21. (kedd-péntek: 14:00- 18:00)
Helyszín: ART9 Galéria (1092 Budapest Ráday u. 47.)