Október 22-én ismét várja az érdeklődőket Budapest legmenőbb design vására a belvárosi Erzsébet téren, ahol a hazai tervezők és designerek által készített legegyedibb és legkülönlegesebb táskák, ruhák, ékszereket, divatkiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák, tehát igazi minőségi kincsek közül lehet válogatni.

061.hu

A Hello Piac Design Vásárt a Nem Adom Fel Alapítvánnyal szervezik, céljuk, hogy a programmal olyan értékeket képviseljenek, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egy élhető világot teremtsünk magunk körül, mint pl. a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét.

Mint azt a szervezők írják, a HELLO PIAC-on szeretnék előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát, és kiemelt céljuk a fogyatékossággal élő emberek által készített, magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.