Szombaton kórházba került Michael Jackson lánya, Paris miután megpróbált véget vetni életének – írja a TMZ.

061.hu

A családhoz közeli források azt nyilatkozták az amerikai webes bulvármagazinnak, hogy a történtek javarészt a halott popsztár állítólagos pedofilügyeit feldolgozó, Neverland elhagyása című dokumentumfilm miatt következhettek be. Los Angeles-i otthonában, helyi idő szerint 7:30-kor érkezett meg a segítség Paris Jacksonhoz, aki az első információk szerint csuklóján vágta fel az ütőerét. A popsztár lányt azonnal kórházba szállították, ahol hosszas kezelés után sikeresen stabilizálták állapotát.

A húszéves fiatal lány a Twitteren beszélt néhány nappal ezelőtt a filmmel kapcsolatos érzéseiről, ekkor nagyon szűkszavú volt, de érezni lehetett, hogy elhatárolódik a bemutatottaktól: “Valójában még nem nyilatkoztam erről, különösen arról nem, hogy hogyan befolyásolja ez az egész a karrieremet. Nyilván, minden jószívű emberrel ezt művelik, és próbálnak valamilyen változást elérni, de szerinted tényleg lehetséges, hogy bemocskolják a nevét? Te tényleg elhiszed, hogy ez sikerülhet nekik?” – fogalmazott a bejegyzésben.

Az HBO által bemutatott Neverland elhagyása című filmben bemutatottak felkorbácsolták a közvéleményt. Wade Robson és James Safechuck azzal vádolják MJ-t, hogy korábban szexuálisan bántalmazta őket. Paris Jackson állítólag nem volt hajlandó megnézni a filmet, ami bemocskolja apja emlékét, ennek ellenére a közvélemény durva, agresszív megjegyzései eljuthattak hozzá, amik miatt teljesen összetört.

Fotó: stylecaster.com