A fajok közötti fejlődés lehetőségeit vizsgáló, Serpentine című rövidfilmben szerepel Palvin Barbara. A magyar szupermodell szokatlanul ijesztő formában, kígyó-ember hibridként mutatkozik horrorfilmben, amelyet februárban mutatnak be egy amerikai filmfesztiválon.

061.hu

A legismertebb magyar modell a cseh Eva Doležalová Serpentine című rövid horrorfilmjének főszerepét alakítja. A fajok közötti fejlődés lehetőségeit vizsgáló kisfilm elég elborultnak tűnik: a szinopszisa szerint egy titkos, kígyóimádó szekta körül forog, aminek sikerül genetikailag megalkotnia egy új, kígyó-ember hibridekből álló fajt. 

A modell mellett egy koreai-amerikai modell, Soo Joo Park és Jojo nyusziban is szereplő Luke Brandon Field láthatók a filmben. A Serpentine a Mammoth Filmfesztiválon lesz látható először, amit február 3. és 6. között rendeznek meg a kaliforniai Mammoth Lakes-ben.

A világszerte ismert szupermodellnek nem ez az első filmszerepe, 2014-ben a Dwayne Johnson-féle Herkulesben tűnt fel, tavaly pedig a Tyger Tyger című amerikai indie-drámában játszott.

Forrás: Variety / Címlapfotó: Palvin Barbara a Serpentine-ben / Fotó: imdb.com